Idle Merge Car And Race

Igrano: 1136 puta.

100% (1/1)
Opis igre:


Idle Merge Car And Race je igra koja će vas zarobiti svojom jednostavnošću i zaraznošću. U ovoj igri, vi ste vlasnik kompanije za trke automobila koju treba da razvijate i proširujete. Vaš zadatak je da postavljate svoje automobile na trkačku stazu i zarađujete novac svaki put kada oni pređu ciljnu liniju. Sa svakim završenim krugom, vaša zarada raste, omogućavajući vam da kupite nove automobile ili da ih sakupljate iz poklon kutija koje se pojavljuju.

Ali tu ne staje vaš posao. Ključni element ove igre je spajanje automobila istog nivoa kako biste ih nadogradili u jače modele. Što su vaši automobili bolji, više novca ćete zarađivati, a vaša kompanija će rasti i procvetati. Možete ići korak dalje i koristiti svoju zaradu da kupite pakete nadogradnje u prodavnici, što će vam omogućiti da još brže zarađujete novac.

U ovoj igri nema granica za vašu ambiciju. Cilj je postati najbogatiji u svetu trkačkih automobila. Sa svakim novim automobilom koji dodate u svoju flotu i svakim novim nivoom koji postignete, osećaćete se sve bliže svom cilju. Uživajte u ovoj zaraznoj avanturi i pokažite svetu svoje poslovne veštine i sposobnost vođenja kompanije.

Instrukcije:


Tapnite i povucite da biste premestili svoje automobile na trkačku stazu i zaradili novac svaki put kada pređu ciljnu liniju. Tapnite na automobil na parking mestu da biste ga vratili nazad. Povucite i spustite jedan automobil na drugi (isti tip) da biste ih spojili u novi/nadograđeni tip. Možete kupiti više parking mesta i dodatne staze u Prodavnici.


Kategorija igre:

Zabavne Strategije

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA