Impostor

Igrano: 1198 puta.

100% (1/1)
Opis igre:
U Impostor, nikada nećete videti neprijatelja kako dolazi. Ideja o životu u svemirskom brodu i putovanju u svemir zvuči uzbudljivo, zar ne? Pa, možda biste želeli da razmislite ponovo jer će se uzbudljiva avantura pretvoriti u noćnu moru. Ako ne pronađete prevaranta koji ubija svakog člana posade jednog po jednog, sledeći biste mogli biti vi! Ali sačekaj malo, možeš li da budeš varalica?

Budite na oprezu. Nikada ne možete znati šta se krije u senci. Jer ovaj svemirski brod je mračan i pun užasa. Sve je počelo nestankom članova posade. Onda smo našli njihova mrtva tela. Sve ovo vreme bili smo prevareni. Među nama je jedan varalica koji liči na nas. Ono što je počelo kao uzbudljiva avantura sada je samo borba za disanje. Da li želite da znate ko je neprijatelj? Ako ga tražite, nikada ga nećete naći! Jer varalica si ti! Vaša tajna je sigurna kod nas i mi smo tu da vam pomognemo.

Zapamtite, morate biti lukavi. Morate ubijati ljude kada nema nikoga u blizini ili će prijaviti zločin. Sakrijte se u ventilacionom oknu tako što ćete kliknuti na dugme za ventilaciju da biste napali od pozadi. Morate da ubijete sve da biste utažili žeđ za smrću i znamo da možete učiniti sve da uspete, čak i da sabotirate svemirski brod. Sva dugmad za obavljanje ovih radnji možete pronaći u donjem desnom uglu ekrana. Zabavite se!

Instrukcije:
Igrajte kao varalica u igrici inspirisanoj Among Us. Budite lukavi, izbegavajte da budete razotkriveni i nosite se sa članovima posade. Na kraju krajeva, svi oni moraju umreti i morate ostati jedini preživeli.

Kontrolišite kretanje pomoću WASD ili tastera sa strelicama. Obavite radnje tako što ćete kliknuti na dugmad u donjem desnom uglu ekrana.


Kategorija igre:

Multiplayer Avanture .IO

Oznake:
Komentari:

MOŽDA ĆE VAM SE DOPASTI

×

Report Game