Merge Rush Z

Igrano: 147 puta.

100% (1/1)
Opis igre:

Merge Rush Z je zarazna besplatna igra za pucanje na zombije, gde spajate moćne puške kako biste se borili protiv zombija sa svojom heroinom i njenim timom.

Zombiji predstavljaju razne izazove sa svojom veličinom, brzinom, sposobnostima i moćnim bosovima! Uživajte u uzbudljivoj pucnjavi, koristeći kombinaciju oružja, smrtonosnih predmeta i svoje veštine kako biste očistili talase zombija. Tapnite, pucajte i očistite svoj put do preživljavanja Zombi apokalipse!

Ova igra pruža uzbudljivo iskustvo sa brzim tempom akcije i strategije. Kako napredujete kroz nivoe, otključavaćete nova oružja i predmete koji će vam pomoći da se suočite sa sve težim talasima zombija. Sa svakim novim nivoom, izazovi postaju sve veći, a vi morate biti brži i pametniji da biste preživeli.

Pridružite se heroini i njenom timu u borbi protiv zombija i postanite heroj apokalipse. Uživajte u svakom trenutku dok spašavate svet od zombija i koristite svoju taktiku za preživljavanje. Spajajte oružja i uživajte u ovoj jedinstvenoj igri za pucanje!

Instrukcije:

1. Tapnite na ekran da biste kontrolisali brzinu pucanja.
2. Spajajte oružja kako biste stvorili moćnija oružja.
3. Koristite smrtonosne predmete i svoju taktiku da biste preživeli talase zombija.


Kategorija igre:

Pucačke Akcione

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA