Mini Obby War Game

Igrano: 1145 puta.

100% (3/3)
Opis igre:

Upravljajte svojim malim likom i vodite ga kroz beskrajni sukob u igri Mini Obby War, uzbudljivoj 3D igri postavljenoj u Roblox okruženju. Sa preko deset jedinstvenih i izazovnih nivoa, ova neverovatna igra vam je na dohvat ruke.

Neprestano trčite kako biste izbegli da vas uhvate talasi neprijateljskih trupa koji će vas upucati ako vas vide. Ciljajte i pucajte na sve protivnike. Dok pobeđujete neprijatelje, pronaći ćete novčiće koji se mogu koristiti za otključavanje dodatnih likova sa jedinstvenim sposobnostima.

Da li možete da pobedite u Mini Obby War igri?

Kretanje se vrši pomoću WASD tastera, ciljanje i pucanje mišem, promena oružja točkićima miša, skok se izvodi pritiskom na razmaknicu, trčanje pritiskom na Shift, G za bacanje granata, R za ponovno punjenje, F za podizanje predmeta, C za klizanje, X za ležanje, V za borbu prsa u prsa, O za ciljeve.

U svakom nivou, imate određeni broj Obby neprijatelja koje morate upucati i ubiti na mapi pre nego što oni to učine vama, što se dešava ako izgubite svojih 100 zdravstvenih poena. Očistite talas, i bićete spremni za sledeći nivo, sa još više protivnika.

Nakon što oborite neprijatelje, oni ostavljaju iza sebe novčiće, zato se pobrinite da ih pokupite i koristite u prodavnici kako biste kupili nove avatare i skinove. To je jednostavno i uzbudljivo, zato počnite odmah, samo ovde, i pozovite prijatelje da urade isto!

Instrukcije:

Koristite taster WASD, razmaknicu, Shift, miš, kao i taster G, R, F, C, X, V, O.


Kategorija igre:

Avanture Pucačke 3D

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA