Siren Head 3 Game

Igrano: 176 puta.

100% (2/2)
Opis igre:


U novoj 3D horor/pucačkoj igri Siren Head Forest Return, nalazite se u zastrašujućoj avanturi koja će testirati vašu hrabrost i veštine preživljavanja. Sa svojim saputnikom, suočićete se sa mračnim šumama koje kriju tajnu strašnog bića sa sirenskom glavom.

Osim što ćete se boriti sa Siren Headom, moraćete koristiti sve resurse koji vam stoje na raspolaganju - od sekire do improvizovanih oružja - kako biste preživeli ovu noćnu moru. Dok lutate kroz sela i šume, svaki korak koji napravite može biti odlučujući u vašoj borbi za opstanak.

Vilinska zavijanja vetra, šuštanje lišća pod nogama, svaki zvuk može biti znak opasnosti dok se borite protiv Siren Heada i pokušavate da ostanete korak ispred njega. Vaša hrabrost će biti testirana dok se suočavate sa mračnim silama koje vrebaju u šumi, i samo hrabri i snalažljivi će preživeti ovu jezivu avanturu.

Pripremite se da zakoračite u svet Siren Head Forest Return igre i suočite se sa svojim najdubljim strahovima. Da li imate hrabrosti da se suočite sa Siren Headom i preživite noć u šumi? Samo hrabri preživljavaju - spremite se da otkrijete istinu koja leži u srcu mračnih šuma i suočite se sa svojim najvećim strahovima.

Instrukcije:


Kontrole: W A S D za kretanje; Miš za okretanje; Levo dugme miša za pucanje; Desno dugme miša za nišanjenje; Točkić miša za promenu oružja; G za bacanje granata; R za ponovno punjenje; F za interakciju; Levi Shift za trčanje; Levi CTRL za čučanje; X za ležanje; C za promenu kamere; Razmaknica za skok.


Kategorija igre:

Avanture Pucačke Akcione 3D

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA