Mystic Mahjongg

Igrano: 1253 puta.

100% (1/1)


Opis igre:

Mystic Mahjongg: Putovanje kroz magiju i zagonetke ✨

Uđi u svet prožet čarima i zagonetkama uz Mystic Mahjongg! Ova opuštajuća igra spaja klasičnu mahjongg mehaniku sa zadivljujućim vizuelnim 3D elementima, nudeći ti uzbudljivo putovanje kroz prelepe nivoe i skrivene tajne.

Tvoje avanture u Mystic Mahjongg-u uključuju:

Uparivanje mističnih pločica: Spoji identične simbole na prelepim pločicama, uživaj u mirnom ritmu igre i uroni u zen atmosferu.

Napredovanje kroz sve teže nivoe: Dok savlađuješ početne faze, suoči se sa rastućim izazovima koji će testirati tvoje mahjongg veštine i strateško razmišljanje.

Otkrivanje čarobnih moći: Sakupljaj i aktiviraj posebne bonuse koji će ti ubrzati igru, otključati nove mogućnosti i pomoći ti da dominiraš na mahjongg polju.

Personalizacija magičnog iskustva: Otklučaj avatare sa jedinstvenim karakteristikama i pozadine koje će stvoriti savršenu atmosferu za tvoje opuštajuće putovanje.

Potpuna besplatna zabava: Uživaj u Mystic Mahjongg-u besplatno, bez skrivenih troškova i ograničenja, na svom PC-u ili mobilnom uređaju.

Mystic Mahjongg te zove da se prepustiš magiji i zaroniš u svet prepun spokoja i izazova. Spoji simbole, otkrij skrivene tajne i stvori čarobnu avanturu!

Instrukcije:

Kliknite na pločice sa istim dizajnom da biste uskladili parove. Rotirajte polje za igru da biste dobili željenu pločicu. Koristite posebne bonuse da brže završite nivo.


Kategorija igre:

Ekskluzivne Mahjong

Oznake:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA