Real City Driver

Igrano: 172 puta.

100% (2/2)
Opis igre:

Real City Driver je vrhunska simulacija vožnje dostupna na internetu, pružajući nezaboravno iskustvo vožnje u urbanom okruženju. Ova igra je u potpunosti posvećena pružanju realističnog doživljaja, sa detaljnom grafikom i preciznom fizikom automobila.

Uđite u ulogu vozača, počevši od vaše garaže, spremni da istražite gradsku džunglu. Upravljajte svojim vozilom koristeći WASD ili strelice, dok istražujete mnoštvo izazova i rampi koje testiraju vaše veštine vožnje. Bez obzira da li skačete preko prepreka, jurite kroz uske uličice ili se takmičite u trkama sa drugim vozačima, svaki trenutak donosi uzbuđenje i adrenalinsku avanturu.

Kroz vaše uspehe, zaslužujete nagrade u vidu novca, koji možete iskoristiti za unapređenje svojih vozila ili kupovinu novih modela. Budite pažljivi da ne oštetite svoj automobil previše, ali imajte na umu da uvek možete posetiti garažu radi popravki.

Zaronite u svet Real City Driver-a i pozovite prijatelje da se pridruže ovoj nezaboravnoj vožnji. Sa realističnom grafikom, beskrajnim izazovima i mogućnostima unapređenja, ova igra će vas držati zarobljenima u svojoj uzbuđujućoj atmosferi. Spremite se za vožnju života i postanite pravi vozač u gradu!

Instrukcije:

Koristite WASD tastere ili STRELICE.


Kategorija igre:

Auto - Moto Simulacije

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA