Zombie Mission Survivor

Igrano: 132 puta.

100% (1/1)
Opis igre:

Zombie Mission Survivor: Preživi misiju protiv zombija!

Zombi i različita stvorenja dolaze u talasima prema vama. Vreme je da se odbranite u ovoj igri! Heroji su naoružani oružjem, ali moraju ga unaprediti tako što će zaraditi zlato uništavajući zombije. Unapredite svoj arsenal oružja i zaradu nakon svake runde kako biste ojačali svoju odbranu. Igrajte sa svojim prijateljem i zajedno branite svoje zemlje od zombija u režimu igre za dva igrača. Neka akcija počne!

U "Zombie Mission Survivor" igri, svaka runda donosi nove izazove i prilike za unapređenje vaše odbrane. Sakupljajte zlato, nadograđujte svoje oružje i napravite strategiju sa svojim prijateljem kako biste preživeli sve talase napada zombija i ostalih strašnih stvorenja. Ova igra nudi dinamičnu akciju i zabavu za igrače svih nivoa veštine.

Saradnja je ključ uspeha u borbi protiv zombija. Pridružite se sa svojim prijateljem i udružite snage kako biste odbranili svoje zemlje od hordi zombija. Koordinacija i timska igra su ključni za pobedu! Igrajte sada!

Instrukcije:

U "Zombie Mission Survivor", igrač 1 se kreće pomoću W, A, S i D tastera, dok koristi Z, X i C tastere za nadogradnje. Igrač 2 koristi strelice za kretanje, a za nadogradnje koristi tastere B, N i M.


Kategorija igre:

Pucačke

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA