2020 Connect

Igrano: 1175 puta.

100% (1/1)
Opis igre:

"2020 Connect" je najzaraznija logička slagalica koju ste ikada videli! Ova igra kombinuje najbolje elemente iz popularnih igara poput "Merged" i "2048" kako bi stvorila jedinstveno i uzbudljivo iskustvo. Vaš glavni zadatak je da postavite najmanje četiri bloka sa istim brojem jedan pored drugog kako bi se spojili i formirali veći broj. Ova jednostavna, ali izazovna igra će vas držati prikovanim za ekran dok pokušavate da postignete što veći rezultat.

Svaki put kada spojite više od četiri bloka, bićete nagrađeni novčićima. Ovi novčići mogu se koristiti za kupovinu raznih pojačanja koja će vam pomoći da postignete još bolje rezultate. Da li ste ikada zamišljali da spojite legendarne blokove 8192? U "2020 Connect" taj san može postati stvarnost! Kombinujte svoje logičke veštine i strateško razmišljanje kako biste postigli ovu impresivnu cifru i osigurali svoje mesto među najboljima.

Igra nudi jednostavne kontrole koje su intuitivne i lako se savladavaju. Sve što treba da uradite je da koristite miša da biste pomerali pločice na pravo mesto i spojili ih. Svaki potez mora biti pažljivo isplaniran jer će pogrešan korak značiti da ćete morati da se vratite nekoliko koraka unazad. Ali ne brinite, tu su i pojačanja koja možete koristiti da biste prevazišli teške trenutke i nastavili sa igrom.

"2020 Connect" nije samo igra koja testira vaše veštine već i zabavan način da provedete slobodno vreme. Bez obzira da li igrate nekoliko minuta ili nekoliko sati, svaki trenutak proveden u ovoj igri je izazovan i nagrađujući. Pridružite se hiljadama igrača širom sveta koji uživaju u ovoj zaraznoj slagalici i dokažite svoje veštine u spajanju blokova!

Spremni da se upustite u najzarazniju slagalicu? Igrajte "2020 Connect" sada i pokažite svoje veštine u spajanju blokova! Kliknite da započnete zabavu!

Instrukcije:

Koristite miša za pomeranje pločica na odgovarajuću lokaciju kako biste ih spojili. Kombinujte najmanje četiri bloka sa istim brojem kako biste ih spojili u veći broj. Koristite novčiće koje zaradite za kupovinu pojačanja koja će vam pomoći da napredujete u igri.


Kategorija igre:

Slagalice Ekskluzivne

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA