City Builder

Igrano: 1126 puta.

100% (2/2)


Opis igre:


Da li ste ikada želeli da izgradite svoj sopstveni grad i postanete njegov gradonačelnik? U igri "City Builder" imate priliku da to uradite! Vaš zadatak je da pronađete savršenu dolinu i započnete izgradnju grada od nule, koristeći svoje veštine i kreativnost.

Na početku, imate samo osnovne resurse, ali s vremenom ćete moći da izgradite kuće, puteve, parkove i mnoge druge objekte koji čine grad živim i funkcionalnim. Kako grad raste, privući ćete sve više stanovnika koji će postati vaši sugrađani i partneri u izgradnji.

Stanovnici će vam pomagati na mnogo načina. Oni će vam davati savete, pomagati u izgradnji i čak deliti svoju opremu kako bi vaš grad postao još lepši i efikasniji. Što više ulažete u infrastrukturu i komunalne objekte, to će više ljudi želeti da se preseli u vaš grad.

U "City Builderu", vaša misija nije samo da izgradite grad, već i da stvorite zajednicu. Morate da upravljate resursima, razvijate strategije i donosite važne odluke koje će oblikovati budućnost vašeg grada. Ovaj proces nije samo zabavan, već je i izazovan, jer morate da balansirate između izgradnje i održavanja zadovoljavajućeg nivoa kvaliteta života za sve stanovnike.

Započnite svoju avanturu u "City Builderu" i postanite gradonačelnik kojeg će svi voleti. Pronađite idealno mesto, izgradite neverovatan grad i stvorite zajednicu koja će cvetati zahvaljujući vašim vizijama i trudu. Spremite se da pretvorite praznu dolinu u cvetajući grad!

Instrukcije:


- Use WASD or Arrow Keys to move


Kategorija igre:

Simulacije

Oznake:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA