Dynamons World

100% (1/1)
Opis igre:
Dynamons World pruža mnogo divnih Dinamon-a igračima širom sveta. Uhvatite misteriozna stvorenja i obucite ih u majstora borbe sada!

Većina ljudi su upoznati sa serijom Pokemona koja govori o mnogim elementarnim stvorenjima. Imaju simpatičan izgled i poseduju strašnu elementarnu moć. Sada se pojavljuju u igrici Dinamons Vorlds na mreži. Bićete njihov trener. Međutim, prvo morate uhvatiti neke dinamone. Oni će se sakriti u šumi ili pećinama i napasti vas, zato budite oprezni! Sakupite ih i dodajte ove dinamone svom timu.

Dobrodošli u Dinamons Vorld
U početku će vas voditi starac po imenu Jovani u kampu Dinamons. Idite u ovaj kamp da biste postali Kapetan Dinamona. Pre nego što uđete u kamp, morate da uradite test veštine da biste otkrili svoj veliki potencijal. Prvi korak da postanete odličan Dinamons Kapetan je da izaberete svoj Dinamon. Možete odabrati Kikflick, Snorki ili Torchip. Tada će to biti prvi Dinamon u vašem timu. Jovani će vam dati neke korisne stvari, a to su diskatch, pribor za lečenje, omnistone. Tada ćete započeti svoje putovanje i bitku sa mnogim moćnim protivnicima.

Sakupite mnogo dinamona u svetu dinamona
Šta kažete na prikupljanje dinamona? Samo prvi Dinamon dobijate besplatno i morate da uhvatite druge. Mora da su divlji dinamoni i ne možete uhvatiti protivnike dinamone. U početku, morate napasti ove divlje dinamone da biste smanjili njihovu krv u određenom trenutku. Zatim, pustimo discatch da ih uhvatimo. U ovoj zabavnoj igri, možete da podignete nivo svojih dinamona. Kada uživaju u bitci, mogu steći neko iskustvo. Ako je ova traka iskustva puna, možete nahraniti svoje ljubimce Dinastones-om da nastavite sa njihovim nivoom. Čim napredujete na nivou, veština će biti otključana. Ove veštine su prilično jake.

Pobedite u svim bitkama u svetu Dinamons
Vi ste na putu da postanete legendarni Dinamons trener. Na ovom svetu niste jedini trener i ima mnogo drugih trenera. Morate se boriti sa njima da poboljšate svoju sposobnost. Uđite u bitke i kada pobedite u borbama sa šefovima, možete dobiti neke nagrade. To mogu biti novčići ili korisni predmeti. Možete menjati dinamone tokom bitke. Kada je Dinamon oslabljen, trebalo bi da promenite drugog Dinamona da biste se borili. Kliknite na dugme „Još“ i izaberite odgovarajuće Dinamone. Tokom takmičenja možete koristiti jednu stvar po potezu. Štaviše, dinamoni i veštine imaju tipove. Dakle, trebalo bi da znate određene slabosti i prednosti Dinamona. Na primer, dinamoni vodenog tipa su otporni na oštećenja od vatrenih dinamona. Međutim, oni će dobiti dodatnu štetu od napada električnih dinamona. Ne postoji savršen Dinamon u ovoj igri. Pogledajte statistiku dinamona na ekranu da biste saznali njihov element. Oslobodite najmoćnije napade. Ako je napad slab, trebalo bi da pređete na jači napad. Nadam se da ćete se opustiti uz ovu igru!

Istražite neke korisne stvari u svojoj torbi u Dinamons Vorld-u
Hellfire može: privremeno daje HELLFIRE
Discatch: Koristi se za hvatanje divljih dinamona
Fire Dinastone: Koristi se za podizanje nivoa vatrenih dinamona
Earth Dinastone: koristi se za podizanje nivoa zemaljskih dinamona
Omnistion: koristi se za podizanje nivoa bilo kog dinamona
Drevni ključ: misteriozni ključ
Komplet za lečenje: vraća puno zdravlje između bitaka.
Postoji još stvari koje možete istražiti na svom putovanju.
Sprej za zdravlje: povratite malo zdravlja tokom bitke
Porazite sve protivnike jednostavnim savetima
Uvek održavajte snagu Dinamons-a podignutom na gore. Dinastone će uvek biti na vašoj grešci i čekati na vašu upotrebu.
Možete sakupiti mnogo dinamona da biste se prebacivali u bitkama. Iz toga, jedan Dinamoni ne mora mnogo da se bori i eliminiše štetu od neprijatelja na njemu.
Ne preskačite priču i uvođenje NPC karaktera. Možete znati zanimljivu priču i kako da igrate igru.
Statistika svakog dinamona će biti na ekranu. Posmatrajte ove informacije da biste znali protivnikov element i njegovo zdravlje.
Ako možete da pobedite moćnijeg od sebe, možete dobiti više novčića i bodova iskustva za svoje dinamone. Samo Dinamoni koji se pridruže bitci mogu dobiti EKS poene. Naravno, oni koji ne učestvuju neće dobiti iskustvo.
Kupovina neke torbe za plen sa novčićima. Svaka torba za plen ima različite predmete. Škrinja za plen će dati više predmeta, ali morate da gledate oglase da biste je otvorili.
Šta možete iskusiti u ovom Dinamons svetu
Već na prvi pogled možete videti ulaganje u grafiku igre. Postoje stotine različitih dinamona sa mnogo jedinstvenog izgleda. Otkrićete ih dok idete dalje.
Igra sa jednostavnom mehanikom, deca se ovom igrom mogu zabaviti posle škole.
Pratite neverovatnu priču da biste saznali šta se dešava. U priči ćete sresti mnoge strašne protivnike. Ovo će vam pomoći da izazovete i dokažete svoje sposobnosti.

Instrukcije:

Kategorija igre:

Avanture

MOŽDA ĆE VAM SE DOPASTI

×

Report Game