Poppy Survival Shooting Driver

Igrano: 129 puta.

100% (1/1)
Opis igre:

Započnite uzbudljivu avanturu u "Poppy Survival Shooting Driver"! Preživite napade hordi monstruoznih makova dok vozite, skupljate novčiće, parkirate automobil i učestvujete u intenzivnoj akciji pucanja. Sa 100 nivoa eskalirajućih izazova, testirajte svoje veštine u manevrisanju, skupljanju i pucanju kako biste izašli kao pobednik.

Igra započinje kada se gradom proširi horor nakon što su igračke čudovišta, predvođene jezivim plavim Huggy Waggyjem, naglo povećale svoje brojeve i preuzele kontrolu nad fabrikom igračaka. Sada lutke poput Waggiesa, Mommies Long Legs, Boxy Boo i drugih monstruoznih makova šetaju ulicama, a stanovnici su u strahu pobegli iz grada, ostavljajući svoje kuće prazne.

Vi, kao heroj igre "Poppy Survival Shooting Driver", došli ste u grad da očistite i uništite sve čudovišta. Igračima se pruža mogućnost da putuju na motoru ili oklopljenom vozilu, jer su sredstva transporta besplatna. Vaš zadatak je da pronađete ciljeve i uništite ih, dok se suočavate sa sve većim izazovima na svakom koraku.

Pridružite se ovoj epskoj borbi protiv čudovišta i pokažite svoje veštine u vožnji, parkiranju i pucanju. Da li ste spremni da se suočite sa hordama i postanete heroj grada? Kliknite ili tapnite sada da započnete svoju avanturu u "Poppy Survival Shooting Driver"!

Instrukcije:

Koristite tastere WASD ili kontrolu na ekranu za vožnju, skakanje i pucanje.


Kategorija igre:

Pucačke Akcione Auto - Moto

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA