Rescue Rift

Igrano: 1142 puta.

100% (1/1)
Opis igre:


Započnite uzbudljivu misiju u "Rescue Rift", intenzivnoj akcionoj pucačkoj avanturi koja ispituje vaše taktičke veštine i hrabrost. Kao elitni operativac tajnog tima za spasavanje, naći ćete se suočeni sa dubinama opasnosti dok pokušavate spasiti taoce koji su oteti i zatočeni u jezivim zidinama stare, napuštene bolnice.

Zamislite sebe kao junaka u tajanstvenom svetu napuštenih hodnika i mračnih soba bolnice. Vaša hrabrost je ključna dok se suočavate sa misterijama i izazovima koje nosi svaki kutak ovog zaboravljenog mesta. Vaša sposobnost da brzo razmišljate i delujete taktički će biti vaš najveći saveznik dok se suočavate sa neprijateljima i rešavate zagonetke kako biste oslobodili talce.

Svaki korak unutar igre "Rescue Rift" nosi sa sobom adrenalin i napetost, dok se suočavate sa nepoznatim i borite se za pravdu. Vaša misija je više od spašavanja - to je putovanje hrabrosti i požrtvovanja, gde svaki izbor može značiti razliku između života i smrti. Jeste li spremni da se suočite sa izazovima "Spas Rift" i postanete heroj koji je potreban svetu?

Instrukcije:


- Strelice / WASD za kretanje
- Levi taster miša za pucanje
- Desni taster miša za nišanjenje
- Skrol za promenu oružja
- L za zaključavanje kursora
- R za ponovno punjenje
- razmaknica za skakanje
- shift za trčanje
- brojčane tastere za promenu oružja


Kategorija igre:

Pucačke Akcione 3D

Tagovi:
Komentari

SLIČNE IGRICE

KATEGORIJE IGARA